PalTurn Pallet-dispenser pallemagasin

SD800S

 

PalTurn Pallet-dispenser pallemagasin er en stationær maskine som benyttes til at stable og afstable paller i forbindelse med håndtering af paller.

Læs mere

Fjern behovet for manuel håndtering med et pallemagasin

Pallerne føres ind i et pallemagasin med en palleløfter, el-stabler eller truck. Ved et in-line pallemagasin, fungerer stabling / nedstabling helt automatisk. Disse bliver typisk integreret i et fuldautomatisk banesystem, så derfor er der ingen manuel håndtering af paller med inklusionen af et pallemagasin.

Med et PalTurn pallemagasin fra Rieks Construction får du en driftsikker løsning, der er med til at automatisere palletering. Se vores pallemagasin herunder: 

PalTurn Pallet-dispenser Pallemagasin SD800S

Interesseret i at bestille et pallemagasin?
Udfyld vores formular, og modtag et godt tilbud:

Pallemagasin stabler automatisk dine paller

Et pallemagasin stabler og nedstabler tomme paller automatisk. Brugeren indsætter eller fjerner pallerne ved hjælp af en løftevogn eller truck, da pallehåndtering foregår i gulvhøjde.

Sådan virker et PalTurn pallemagasin

Pallemagasinet ser pallerne via sensor, hvorefter de automatisk stables eller nedstables én efter én.

  • Ved valg af nedstabling indsættes en stak med max. 15 eller 20 paller, alt efter behov, i pallemagasinet, hvorefter pallerne enkeltvis, automatisk nedstables.
  • Ved valg af stabling indsættes pallerne enkeltvis, hvorefter pallerne automatisk stables til max. 15 eller 20 paller. Hele stakken kan derefter fjernes.
  • Takket være den automatiske pallefremførsel kan pallemagasinet tage en tom palle fra stakken og tilføre denne til palleteringsløsningen og dermed være med til at skabe driftsikker, effektiv palletering.

Pallemagasinet betjenes kun manuelt ved hjælp af panel, når der skal skiftes mellem stabling og nedstabling eller omvendt.

Pallemagasinet tilbydes som stand-alone eller in-line version, samt til forskellige palletyper og størrelser.

Rieks PalTurn Pallebytter VT 2000-15 og Pallebytter VT 2400-15

Ekstraudstyr til Palturn Pallemagasin

 

Der findes en række ekstraudstyr, du kan tilvælge ved bestilling af et pallemagasin. Forneden ser du en selektion af det oftest valgte ekstraudstyr samt en kort beskrivelse af den enkelte tilvalgsmulighed.

Ved valg af ekstern start har operatøren mulighed for at starte maskinen med træksnor eller ekstern startknap.

Her sikres det at operatøren ikke skal ned fra truck ved aktivering af jeres pallemagasin, og det skaber generelt større sikkerhed for operatøren af maskinen og/eller af anlægget.

Det er muligt at få monteret lystårn på maskinen, som ved hjælp af forskellige farver kan indikere om maskinen er i drift, stoppet og tid til service.

En reservedelspakke vælges for at sikre at I har de mest nødvendige reservedele på lager og derved sikrer hurtig udskiftning ved defekt eller slid. Selvom behovet for reservedele ikke er stort i det I køber et pallemagasin, så anbefaler vi altid denne pakke, således at delene er klar til service og de udskiftninger af sliddele, der altid vil være nødvendige med tiden.

Forebyggende vedligehold minimerer slitage på jeres pallemagasin, og er samtidig med til at begrænse nedbrud og dermed driftstop.

Driftstop på jeres maskine kan være meget bekosteligt, fordi produktionsleddet går i stå, og derved tab af indtjening.

Derfor er en serviceaftale på jeres maskine/udstyr rigtig vigtig og sikrer optimal oppetid, og mindre pres på reparatører.

En god serviceaftale indebærer ingen ekstra omkostninger, tværtimod hjælper den dig med at spare på omkostningerne.

Vi tilbyder service og vedligeholdelse af jeres pallemagasin, og med en serviceaftale får I altid:

  • Planlagt servicebesøg af uddannede teknikere i overensstemmelse med service intervaller.
  • Forebyggende vedligeholdelse som forvaltes i henhold til producentens anbefalinger. Dette mindsker uvedkommende driftsforstyrrelser.
  • Kontaktperson og servicetekniker i én og samme person. I kan til hver en tid komme i kontakt med jeres kontaktperson.
  • Fast pris for alle aftalte besøg.
  • Rabat på reservedele og timepriser.
  • Høj servicekvalitet ved akutreparation. Vi fikser de fleste fejl ved første besøg.

Informationsformular

Er du usikker på, hvilken løsning, der bedst passer dine behov? Så udfyld formularen, og vi vil give dig et skræddersyet tilbud baseret på den indtastede information.

Skal lasten vende samme retning før og efter palleskift?

Palle med last indføres ved benyttelse af

Må lasten vendes på hovedet?

Skal løsningen være manuel eller automatisk?