El-konstruktion / El-Montage

Rieks Construction udvikler komplette løsninger til industrien i form af produktionsudstyr og maskiner. Vi udvikler hardware og software til både store og små projekter af varierende kompleksitet.

Rieks Construction har erfaring med industrielle el- og automationsløsninger som f.eks. PLC-programmering, udvikling af HMI-software, CE-mærkning og design af el-tavler samt integrering af innovative elløsninger i udvikling af specialmaskiner og produktionsudstyr. Til udførsel af EL-dokumentation af den enkelte maskine eller anlæg, har vi erfaring med programmer som f.eks. PCSCHEMATIC og SEE Electrical.

Hvorfor vælge os?
Rieks Construction sikrer kvalitet, innovation og kompetente medarbejdere og vægter disse egenskaber højt, når vi skal udføre et projekt. Vi tror på at et godt samarbejde og passion skaber de bedste resultater. Fordelene ved at vælge Rieks Construction til at løse opgaven er, at du får innovative og brugervenlige løsninger med fyldestgørende dokumentation. Allerede i projektfasen er vi i dialog med dig for at sikre den bedste mulige og den mest optimale løsning til projektet. Vi sørger for at typen og størrelsen af el-tavlen, PLC-programmeringen, PC og HMI-softwaren er den helt rigtige til det konkrete projekt.