Værdigrundlag

Virksomhedens formål
Formålet med virksomhedens produkter er at hjælpe firmaer og deres medarbejdere med at automatisere deres gentagne-og tunge løft af produkter. Ved at benytte en pallevender til at flytte produkter til ny palle, øges cyklustiden markant og firmaets medarbejdere slipper for tunge løft i dagligdagen og opnår bedre arbejdsmiljø for både firma og medarbejder.

Mission
Virksomhedens kernekompetence er udvikling og fremstilling af pallevender maskiner og dele heromkring. Firmaet tilbyder standard maskiner og special løsninger efter kundens ønske, samt service af disse maskiner.
Alle maskiner udvikles og fremstilles på egen fabrik og Engineering afdeling i Danmark. Virksomhedens filosofi er netop: “Fra idé til færdig maskine”.

Vi leverer en sikker og stabil løsning, fra fremstilling af pladedele, sammensvejsning, montage og endelige test, så løsningen er kvalitetsgodkendt inden afsendelse til kunden.

Vi hjælper vores kunder af med tunge og gentagne løft, samt automatiserer processen med pallehåndtering og sikrer god ergonomi og sundhed for virksomhedens medarbejdere.

Vision
Vores vision er at hjælpe vores kunder med bedre ergonomi og håndtering af tunge løft, ved at producere kvalitets pallevender maskiner med fokus på design og funktion, til konkurrencedygtige priser. Vi skal have et kompetent forhandler-netværk i store dele af verden, og være det fortrukne valg af pallevender maskiner, som opnås ved at være det synligste pallevender brand, gennem stærk digital markedsføring.